Vi tilbyder alle former for kranarbejde. Vi løser naturligvis også alle former for løfteopgaver. Derudover tilbyder vi pap- og pallekørsel af alle slags. Hvis det kan flyttes på en lastbil, så flytter vi det. Vi har et stort udvalg af udstyr til vores vognpark, hvilket giver os mulighed for at løse kranarbejde i alle afskygninger.
STÆRK PARTNER NÅR DET GÆLDER KRANARBEJDE OG TRANSPORT I BRØRUP, VEJEN, HOLSTED, RØDDING, LUNDERSKOV OG OMEGN.
​Vi er en stærk samarbejdspartner til dig, når det gælder nybyggeri. Ved at samarbejde med os vil du få en samlet kørsels- og løftepartner, der kan varetage alle de opgaver, som et nybyggeri har brug for. Skal du bruge transport eller kranarbejde omkring Brørup, Vejen, Holsted, Rødding, Lunderskov eller andre områder, så ring til os på 40 13 31 37 eller 20 43 14 65 og lad os se, hvad vi kan gøre for lige netop dig.
VELUDFØRT KRANARBEJDE
Vi lægger altid stor vægt på et veludført arbejde, og vi udfører alle opgaver med transport og kranarbejde med fokus på sikkerhed. Samtidig sætter vi en stor ære i at levere det aftalte stykke arbejde til den aftalte tid og i det hele taget at overholde alle deadlines og aftaler. Vi bestræber os med andre ord altid på at være de bedste inden for vores fag.
SAND
Indenfor byggemarkedet, er sand er en vigtig del af byggeprocessen.


GRANIT
Vi arbejder med diverse råmaterialer, heriblandt er granit en af dem


STEN & GRUS
Sten og grus er lig stabilitet i arbejde, som også er en essentiel del fra os.